Kerel mag 2 modellen naaien.
Lekkere babes neuken gozer gek.
Lekkere potten delen een pik.
Deze meiden zijn echt lulverslaafd.

Hij neukt 2 meiden op de bank.
Sletje neukt lange penis klaar
Brunette moet lange leuter neuken.
Sletje laat zich diep neuken.
Geile meid neukt grote pik.
Ze slikt die lange penis diep.
Lange leuter spuit haar onder.
Eerst een dildo dan een echte pik.
Sletje neukt dildo en pik.
Lekker pijpen en dan pompen.
Dildo sletje zuigt dikke pik.
Strakke slet lekker goed geneukt.

Danielle is een blonde tiener met blauwe ogen en een slank lichaam, zij is een vriendin van mijn buurvrouw en vaak doen mijn buurvrouw en Danielle leuke dingen. Sandra, zoals mijn roodharige buurvrouw heet, is een geile meid van 32 jaar. Er zit dus een flink leeftijdsverschil tussen deze twee vriendinnen maar ze mogen elkaar graag en kunnen fijne gesprekken voeren.

Het was mijn buurvrouw vorige keer al opgevallen, dat ik steeds naar Danielle keek, het was erg warm en Danielle droeg alleen een tshirt wat strak om haar lichaam zat. Ik kon haar borsten en haar vormen duidelijk zien. Wat zou ik Danielle graag willen neuken dacht ik bij mezelf maar ik vond haar te jong voor mij. Daarom dat ik besloot om niet met Danielle aan te pappen.

Sandra kwam op een avond bij mij thuis en ze vroeg of ik wilde mee eten, ze had spaghetti gemaakt en ze zou het leuk vinden als ik samen met haar televisie zou kijken. Dat was iets wat ik mezelf geen twee keer liet zeggen want Sandra is een mooie rondborstige vrijgezel. Ze heeft een teleurstellende relatie achter de rug en is al een paar jaar allen, soms vraag ik mezelf wel af waarom Sandra geen nieuwe vriend heeft, het lijkt wel alsof ze geen behoefte aan seks heeft want ik hoor haar ook nooit over seks praten.

Toen ik het huis van Sandra inliep, zag ik dan Danielle een ander tienermeisje had meegenomen. Zij was net als Danielle zelf blond en had ook blauwe ogen. Ik werd direct verliefd op deze mooie tiener. Ik voelde mijn hart sneller kloppen en ik voelde de drang om aan haar mooie tienerlichaam te zitten.

Ze stelde zichzelf voor als Renate, ik keek in haar blauwe ogen en ik vroeg: hoe oud ben je Renate?
Ze keek schuchtig naar de grond en zei: 19 jaar meneer.

Other Posts